God Jul o Gott Nytt 2021

SUIF tillönskar Söderhamns kommun, Sparbanksstiftelsen, företagssponsorer och alla följare riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Pingissäsongen firar halvtid i samband med att nyårsklockorna ringer. Svenska Bordtennisförbundet valde i mitten på november att göra en ”lockdown” för allt serie- och tävlingsspel under drygt två månader. Tanken är att det ska återupptas den 1 februari 2021. För SUIF har det inneburit framflyttade matcher för alla sju lagen samt inställda tävlingar. Ungdomstävlingen Rikstian skulle ha spelats i Söderhamn i januari men ett nytt försök ska göras i mars. Som tur är har den viktiga träningsverksamheten kunnat bedrivas. Av våra sju träningsgäster från Puerto Rico har fyra valt att fira jul och nyår i Söderhamn. I början av januari kommer ytterligare tre spelare från Puerto Rico.

SUIF- arna som spelar i Frankrike, Tyskland och Danmark har inte berörts av nedstängningen. Den regerande svenske mästaren Anton Källberg vann med sitt Borussia Dusseldorf överraskande Champions League. Jens Lundquist som spelar med Roskilde nådde lika överraskande till kvartsfinal. Jon Persson och Hampus Nordberg leder nu den franska förstaligan med sitt lag Les Loups Dangérs. Bra förebilder och sparring i träningshallen.

Tack vare många berömvärda insatser så blev vårt 60-årsfirande en mycket minnesvärd och omtumlande upplevelse. Specialtack till filmmakarna Stefan Sjödin, Sjödin Media, och Per Svensson, RF-Sisu, som på ett fantastiskt sätt lyckats återge SUIFs historia samt till Lars Edling som på ett bra sätt höll i trådarna i livesändningen.

Tråkigt i dessa tider är att våra motionärer och pensionärer inte har samma möjlighet att träna som tidigare men håll ut, håll avstånd och håll tummarna för SUIF så ses vi 2021.

Forza SUIF