Stor pingishelg

Fem SUIF-lag i gång

Ikväll fredag spelar Jon Persson sin andra singelmatch i Europamästerskapen i spanska Alicante. Ni kan se matchen på https://www.laola1.tv/en-int/home/kl. 19.10 på bord 3. Han möter belgaren Martin Allegro som kvalat in i turneringen. I den första matchen mot danske spelaren Tobias Rasmusen vände Jon underläge 0-2 och 1-3 i set till en seger med 4-3. Mycket stark vändning. I dubbel tillsammans med Eslövs 16-årige talang Truls Möregård blev det två segrar innan det tog stopp i åttondelsfinalen mot det semifinalseedade paret Gardos/Habesohn från Österrike.

För första gången i klubbens historia har SUIF lag i alla de nationella serierna på herrsidan. Vårt Superettanlag, SUIF B, åker i helgen till Kristianstad och Karlskrona. Anthony Tran som varit sängliggande i lunginflammation och missat två Pingisligamatcher följer Superettanlaget till Blekinge och Skåne i helgen. Division 1 laget, SUIF C, är nykomling och reser till Stockholm för spel. SUIF D i division 2 spelar fyra matcher i hemmahallen, Vistas arena, mot lag från Lycksele, Haparanda, Östersund och Umeå. Till sist har vi ett ungdomslag i division 3, SUIF E, som reser till Uppsala för fyra tuffa lagmatcher.

På tisdag åker Pingisligalaget med Viktor Brodd, Anders Eriksson, Anthony Tran och Per Sandström till Eslöv för en mycket tuff bortamatch. EMs store överraskning och Jon Perssons dubbelkompis på EM Truls Möregård representerar Eslöv i Pingisligan. Övriga spelare i Eslöv är Robert Svensson, Daniel Kosiba och Ioannis Sgoropoulos, EM-spelare för Grekland.

Forza SUIF