Match Pingisligan ikväll

SUIF- BTK Rekord, Helsingborg

På torsdagkväll den 4 oktober 18.30 slås den första bollen i matchen mellan SUIF och Helsingborgslaget BTK Rekord i Söderhamns Idrottshall. Rekord ligger på samma poäng som SUIF och har tre slagkraftiga spelare på papperet. Vänsterhänte Simon Arvidsson är försteman i laget. Han har matchkvoten 5-4 efter tre omgångar. Samma kvot som andreamannen Tjecken Michal Obeslo. Tredjemannen Qiu Liang har kvoten 3-3. Matchkvoten för SUIF-spelarna inför den här matchen är Viktor Brodd, 5-1, Anders Eriksson, 4-2, Per Sandström, 0-3 och Carlos Caballero, 0-1. Vi får se imorgon vem som får förtroendet av headcoach Fredrik Lundquist att spela som trea. Vår ordinarie tredjeman Anthony Tran har kommit tillbaka till träning efter sin lunginflammation men har en bit kvar till den form han hade innan.

Rimaster är matchvärd och i pausen kommer kvällens VIP-gäster få lyssna på tidigare världsmästaren i dubbel, Tomas von Scheele, som jobbar halvtid på Pingisgymnasiet i Söderhamn. Matchvärden ges möjlighet att bjuda in gäster. SUIF bjuder in några av sina GULD-medlemmar samt lottar ut ett antal platser via en tävling på Facebooksidan.

I tisdags kväll vann Sverige över Danmark med 3-0 i EM-kvalet. Tre SUIF-are på plats med förbundskapten Peter Blomquist och spelarna Anton Källberg o Jon Persson. Jon fick sätta punkt för matchen med sin 3-1 seger över Tobias Rasmussen.  Tisdagen den 20 november kommer hela svenska landslaget till Söderhamn för en kval-match mot Spanien. Boka in den 20 novemberför att se VM-kändisarna Mattias Falck, Kristian Karlsson, Jon Persson, Anton Källberg och Truls Möregård i Söderhamns Idrottshall i ett möte med den spanska pingiseliten om vilket landslag som ska vinna kvalgruppen.

Väl mött på Söderhamns Idrottshall!

SUIF