Korea Open WT

Jon klar för slutspel

Det svenska landslaget med SUIF-arna Jon Persson och Anton Källberg är i Sydkorea för spel i Korea Open World Tour. Jon har vunnit två kvalmatcher och är nu tillsammans med Kristian Karlsson och Mattias Falck klar för slutspel. Jon vann över hemmaspelaren Nam Seongbeen med 4-1 och i andra HongKong-spelaren Ho Kwan Kit med klara 4-0. Tyvärr lottades Jon igen mot unge och mycket duktige Japanen Tomokazu Harimoto i sin första slutspelsmatch. För två veckor sedan när de möttes i Hong Kong Open hade Jon en 2-0 ledning i set och 8-6 i tredje innan Harimoto vände o vann. Anton Källberg förlorade tyvärr första kvalmatchen mot kinesen Sun Wen med 1-4 i set.

Jon spelar dubbel tillsammans med Truls Möregård och de vann sin kvalmatch över ett par från Saudi Arabien och nu väntar Ho Kwan KIT/Wong Chung Ting Hongkong i första slutspelsmatchen. Anton spelar tillsammans med Kristian Karlsson och de möter Chua/Pang från Singapore.

En rolig iakttagelse är att höstens SUIF-are Jin Takuya från Japan också vunnit tre kvalmatcher och är klar för slutspel.

Forza SUIF!