SUIF Summercamp

Pingis är toppen

Den här veckan, mellan söndag 22 juli-lördag 27 juli, arrangerar SUIF ett "Summercamp" för sommarledig och pingisintresserad ungdom. Bland deltagarna finns bl.a segraren i Euro Minichamps år 2017, Milhane från Frankrike. Han är född år 2005 och besöker för första gången Söderhamn tillsammans med sin tränare. Totalt har ca 40 spelare anmält sig till den här lägerveckan i Söderhamn. Det är spel på mer än 20 bord i Söderhamns Pingisarena på Kungsgatan. 

Förbundskapten Peter Blomquist har skapat träningsupplägget som innebär två träningspass per dag. Tränare på lägret är Igor Krohin, Fredrik Lundquist, Adam Blomquist och Fredrik Gustafsson. Som assisterande tränare och sparring deltar både SUIFs "proffsspelare", Hampus Nordberg och Viktor Brodd och Pingisligaspelare Anders Eriksson, Anthony Tran, Anton Hjort, Per Sandström, Casper Strindberg och Edward Wesshagen.

Spelarna bor på SUIFs lägerboende och maten köps in och lagas av SUIF-ledare och föräldrar enligt schema. Lägret avslutas på lördag förmiddag och på eftermiddagen samlas alla som jobbat på lägret, ledare, tränare och spelare till en gemensam avslutning av en tuff lägervecka.

Forza SUIF!


Tomt galleri, klicka på "Redigera galleri" för att välja en layout och lägga till bilder.