Falkenbergs BTK-SUIF 0-4

SUIF nollar igen

Långresan till västkusten och Falkenberg gav tre nya och sköna poäng för SUIF i kampen om slutspel i Pingisligan. Poängen i Falkenberg var extra sköna då Anthony Tran fick visa sitt kunnande och vinna en jämna match mot bra motstånd samt att Jin Takuya direkt visade både bra spel och en fin känsla för laget.

 Jin Takyua premiärspelade i SUIF-tröjan och gjorde det med bravur. Han har den senaste tiden slagit fler topprankade spelare i världen. Vann bägge sina matcher mot Falkenbergs Alexander Franzén respektive Guillermo Martinez. Känslan är att han har fler verktyg i sin låda än de han visade mot dessa spelare. De japanska förvärven har visat att de kommer bli en stor tillgång för SUIF. Både genom att vinna matcher men framförallt som en trygghet för övriga SUIF-spelare att bygga självförtroende och utvecklas.

 Mycket starkt av Anthony att kämpa sig till segern i inledningsmatchen mot Falkenbergs försteman spanjoren Martinez. Det känns som att den fysiska träningen som alla SUIF-spelare kör med Lars Ljung har haft en mycket god effekt på Anthonys utveckling. Anders Eriksson jobbade sig även han i in matchen mot svårspelade An Shu. Visade som vanligt en föredömlig inställning och vände underläge i flera av seten till set- o matchseger.

 Nästa match den 14 oktober innebär också det en långresa till västkusten för match mot Halmstad BTK.

Guillermo Martinez – Anthony Tran 12-10, 7-11, 10-12, 11-7, 8-11

Alexander Franzén – Jin Takuya 5-11, 11-7, 8-11, 4-11

An Shu – Anders Eriksson 4-11, 11-9, 11-13, 7-11

Guillermo Martinez - Jin Takuya 11-9, 5-11, 8-11, 7-11

 FORZA SUIF