Resultat seriehelg

SUIF har fem lag

Den gångna helgen genomfördes säsongens första stora seriehelg där hela Pingissverige spelar serie, Det finns fem nivåer i det nationella seriesystemet och SUIF har ett lag på varje nivå. Pingisligans och Superettans matcher har redovisats tidigare. Nu tänkte vi skriva några rader om division 1 till 3.

 Division 1 laget representerades i helgen av Daniel Lindsö, Sandijs Vasiljevs, Elliot Lundquist och Fred Enegård-Hall. Helgens fyra omgångar gav tre poäng efter följande matchresultat. Inledde på lördagen med att ta ett poäng mot serieledarna Ängby för att förlora söndagens två matcher med minsta möjlig marginal 6-8. Tufft men en utvecklande start för SUIFs unga lag. Daniel Lindsö blev bäste SUIF-are med matchkvoten 8-3.

 SUIF C-Ängby SK B 7-7, SUIF C-Falu BTK, 8-1, SUIF C-Järfälla BTF 6-8, SUIF C-PK Smyg 6-8

 Nästa seriesammandrag avgörs i Eskilstuna den 23 november

Division 2 laget i SUIF D representerades av Mattias Guander, Fredrik Hedlund, Erik Strid och Igor Krohin. Det blev två lagvinster och två förluster och en 5e plats. Vinster mot Hudiksvalls IF med 8-2 och Soillefteå BTK med 8-6. Förluster mot Ik Junos, Avesta, andralag med 1-8 och Jägarnäs-Ludvika med 4-8.

 SUIF D-IK Juno, Avesta 1-8, SUIF D-Hudiksvalls IF 8-2, SUIF D-Jägarnäs/Ludvika 4-8, SUIF D-Sollefteå BTK 8-6

 Nästa seriesammandrag avgörs i Avesta den 23-24 november.

Division 3-laget i SUIF E spelade bara en dag, lördagen i Iggesund. Spelarna i laget är Simon Lundquist, Filip Sköld, Sam Gustafsson och Fredrik Lundquist. Vinst i den första matchen hemmaklubben Iggesunds BTK med 8-4 men tyvärr förlust i den andra matchen mot Gefle PK med 6-8. Två poäng och en 4e plats inför fortsättningen. Bästa av SUIF-arna var inte helt oväntat Fredrik Lundquist som vann sina fem matcher.

SUIF E-Iggesunds BTK 8-4, SUIF E-Gefle PK 6-8

 Nästa seriesammandrag spelas på hemmabord den 23-24 november.