Seriespel för SUIF-lag

Pingisligan till div.5

SUIFs förstalag i Pingisligan ligger 3a och SUIFs andralag, SUIF B, i Superettan ligger 2a. Här kommer en kortis om SUIFs övriga fyra lag som finns i både det nationella seriesystemet och distriktsserien.

Division 1

Tre segrar över Falu BTK, Järfälla BTF och PK Smyg och en förlust mot serieledarna Eskilstuna BTK blev slutresultatet för SUIFs tredjelag, SUIF C, i division 1 vid säsongens tredje seriesammandrag som spelades på hemmabord. I laget spelade Daniel Lindsö, Fredrik Enegård-Hall, Fredrik Gustafsson och Sandijs Vasiljevs. Bäste SUIF-are blev Daniel Lindsö med matchkvoten 10-1. Daniel går första året på pingisgymnasiet i Söderhamn. SUIF ligger på en 4e plats o serien när ett sammandrag återstår

Division 2

SUIF D reste till Sollefteå för två lagmatcher i division 2 norra. Det blev en seger i derbymatchen mot Hudiksvall med 8-1 och en förlust mot Lyckseleklubben, Öråns SK med 3-8. I laget spelade Mattias Guander, Fredrik Hedlund, Simon Lundquist och Igor Krohin. Igor som är äldst i laget blev bäste SUIF-are som helt obesegrad i helgens bägge matcher. SUIF D ligger 5a när ett seriesammandrag återstår i slutet på mars.

Division 3

I division 3 hittar vi SUIF E som den här helgen representerades av Anders Sandström, Filip Sköld, Sam Gustafsson och Daniel Gervais. Något försvagat eftersom Simon Lundquist som tillhört laget tidigare under säsongen och vunnit många matcher fick den här helgen prova på spel i division 2. Resultatet blev en förlust mot Gefle PK och en oavgjord, 7-7, mot PK Sundsvall. Inför det sista sammandraget för säsongen spelas i Borlänge första helgen i mars ligger laget på en 6e plats. Laget behöver ytterligare några poäng för att säkra sin plats i division 3 nästa säsong.

Division 5

SUIF U bestående av Kean Mattbäck, Wiiliam Olsson och Jonny Mattbäck vann div 5-serien och SUIFs pensionärslag SUIF SPM tog sistaplatsen. Serien bestod av 10 lag från Söderhamn i söder och Sundsvall i norr. Unge Kean Mattbäck som vann alla matcher i det avslutande seriesammandraget slutade som trea i den individuella ligga med kvoten 18-4. Wiiliam Olsson fick 15-6. Nästa säsong väntar spel i division 4.