SUIF-Munkedal 4-3

Bonuspoängen stannade i Söderhamn efter en snygg dubbelseger för Viktor Brodd/ Per Sandström i den avgörande bonusmatchen. I övrigt var det mycket premiärnerver som spelade ett spratt för de unga och relativt orutinerade SUIF-arna. Per har kunnandet för att vinna två matcher mot Munkedal men självförtroendet vacklade och gav en tung förlust i den inledande matchen mot Jimmy Ojakangas. Därför var det både roligt och viktigt för framtiden att Per lyckades vända 5-10 underläge till en poänggivande matchseger i sin andra singelmatch mot Simon Söderlund. Viktor får med sin erfarenhet och kunnande dra ett tungt lass i dagens SUIF-lag och gör det oerhört bra med tre matchvinster. Anton hade en tyngre kväll. Hade 1-0 i set och 8-4 ledning i det andra setet mot rutinerade Alexander Franzén men där ändrades karaktären på matchen. Både Per och Anton har träningsviljan men behöver massor med erfarenhet från den här typen av riktiga matcher mot rutinerat motstånd.

Nu är ligan igång och spelarna får många tuffa och utvecklande matcher framöver. Per och Anton kommer att dubblera med spel i SUIFs Superettanlag när tillfälle ges.

Nästa match är en bortamatch mot Falkenberg den 6 oktober. Falkenberg spelade jämt med seriefavoriterna Eslöv ikväll. De hade matchboll för att kvittera till 3-3 men förlorade i Golden Point,10-11, i det sista setet i den sjätte och sista matchen.

Per Sandström - Jimmy Ojakangas 2-3

Viktor Brodd- Simon Söderlund 3-0

Anton Hjort- Alexander Franzén 1-3

Per Sandström - Simon Söderlund 3-2

Viktor Brodd - Alexander Franzén 3-2

Anton Hjort - Jimmy Ojakangas 1-3

Viktor/Per - Jimmy/ Alexander 2-0

 Forza SUIF