Falkenberg-SUIF3-4

Ny Suddenvinst i ligan

Kändes som en repris på premiärmatchen hemma mot Munkedal. Underläge 1-2 i paus. Viktor går in efter paus och vänder underläge 0-2 i set till en viktig matchseger med 3-2 mot kvalificerat motstånd i form av greken Anastasios Riniotis.. Förlorade ett jämnt första set i "golden point", tappade fokus i andra för att komma ut och visa mästartakter i tre raka set. Samtidigt på bord 2 spelade Anton stor pingis då han 3-0 besegrade Charlie Widing. Dagens SUIF-trea Jonatan McDonald, obesegrad i Superettan, kämpade bra mot övermäktigt motstånd då han fick möta Falkenbergs förste- o andreman. Var nära att få till ett skiljeset mot An Shu. Hade en 9-7 ledning i 4e setet men förlorade setet på "golden point" vid 10-10.

Vid ställningen 3-3 fick bonuspoängen avgöras i en dubbelmatch. Viktor fick Anton vid sin sida den här gången och resultatet blev detsamma som i premiären. Dubbelvinst mot paret Shu/Riniotis och två nya sköna poäng.

Intressant från de andra matcherna är att Spårvägen gått upp i serieledning efter en överraskande vinst mot Eslöv. SUIF-kändisen Anthony Tran besegrade Truls Möregård med 3-0 i set. De ser ut att bli en jämnare serie än på många säsonger. SUIF ligger trea i tabellen på fyra poäng och nu väntar Eslöv i hemmahallen den 20 oktober.

 Forza SUIF  

Anastasios Riniotis- Jontan McDonald 3-0

Charlie Widing -Viktor Brodd 0-3

An Shu - Anton Hjort 3-2

Anastasios Riniotis - Viktor Brodd 2-3

Charlie Widing - Anton Hjort 0-3

An Shu - Jonatan McDonald 3-1

Shu/Riniotis - Brodd/Hjort 2-0